החומרים לתבנית בקוטר 24 ס"מ משומנת:
1 כוס תמרים מזן מהג'ול מגולענים וקצוצים
1 כוס מים רותחים
1/3 כוס טחינה
50 גרם שוקולד מריר מומס במיקרוגל
2 כפות סילאן (דבש תמרים)
1/2 כוס סוכר חום
2 ביצים
1/3 כוס שמן קנולה
1 כוס קמח מלא
1 כוס קמח רגיל
2 כפיות אבקת אפייה
3 כפות קקאו
1/3 כוס אגוזים (מלך, פקאן) קצוצים גס
אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
מערבבים בקערה את התמרים הקצוצים והמים הרותחים למרקם אחיד. מוסיפים את הטחינה, השוקולד המומס והסילאן ומניחים בצד עד להצטננות.
מוסיפים את הביצים, השמן והסוכר ומערבבים היטב להאחדה מלאה.
בקערה נפרדת מערבבים את כל החומרים היבשים (קמחים, אבקת אפייה, קינמון, וקקאו) - רצוי לנפות
מערבבים את שתי התערובות במהירות - רק עד שאין גושים. מוסיפים את האגוזים, מערבבים היטב ויוצקים לתבנית.
אופים כ-30-40 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.
1 כוס תמרים מזן מהג'ול מגולענים וקצוצים
1 כוס מים רותחים
1/3 כוס טחינה
50 גרם שוקולד מריר מומס במיקרוגל
2 כפות סילאן (דבש תמרים)
1/2 כוס סוכר חום
2 ביצים
1/3 כוס שמן קנולה
1 כוס קמח מלא
1 כוס קמח רגיל
2 כפיות אבקת אפייה
3 כפות קקאו
1/3 כוס אגוזים (מלך, פקאן) קצוצים גס
אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
מערבבים בקערה את התמרים הקצוצים והמים הרותחים למרקם אחיד. מוסיפים את הטחינה, השוקולד המומס והסילאן ומניחים בצד עד להצטננות.
מוסיפים את הביצים, השמן והסוכר ומערבבים היטב להאחדה מלאה.
בקערה נפרדת מערבבים את כל החומרים היבשים (קמחים, אבקת אפייה, קינמון, וקקאו) - רצוי לנפות
מערבבים את שתי התערובות במהירות - רק עד שאין גושים. מוסיפים את האגוזים, מערבבים היטב ויוצקים לתבנית.
אופים כ-30-40 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.
נילי לנדאו מרקיאר - הבעלים של אפייה ארגונית - סדנאות לפיתוח אישי ומקצועי באמצעות אפייה. גם סדנת אפייה חווייתית, גם תכנים ניהוליים אירגוניים וגם, ארוחת חגיגית לסיום.
http://www.ofim.co.il
http://www.ofim.co.il